Navigatie Link overslaanStart » Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Uw uitvaartverzekering bij Overlijdensrisico.nl

Overlijdensrisico.nl is, naast de overlijdensrisicoverzekeringen, specialist in het vinden van de juiste uitvaartverzekering. Een uitvaartverzekering verzekert u van het volgende:

  • U laat uw nabestaanden onbezorgd achter, uw uitvaart is immers goed geregeld.
  • U krijgt de uitvaart van uw wensen, zoals u dat verzekerd heeft.

Er zijn twee verschillende vormen uitvaartverzekeringen. U kunt kiezen uit de natura uitvaartverzekering en de uitvaartverzekering in kapitaal. Wanneer u komt te overlijden, zal bij de natura verzekering de uitkering bestaan uit de verzorging van de uitvaart. Wat u wel en niet wilt meeverzekeren voor deze uitvaart bepaalt u bij het afsluiten van de verzekering. Bij de kapitaal verzekering bestaat de uitkering uit een geldbedrag. Dit geldbedrag kan vrij aan de uitvaart worden besteed.

Hieronder kunt u meer informatie vinden over de verschillende uitvaartverzekeringen.

Uitvaartverzekering in kapitaal Direct berekenen

Met een uitvaartverzekering in geld zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet met hoge uitvaartkosten worden geconfronteerd. Uw nabestaanden krijgen het verzekerde bedrag geheel uitgekeerd in geld. Overlijdensrisico.nl biedt uw de uitvaartverzekering van Klaverblad aan. Deze heeft uitstekende voorwaarden en is scherp geprijsd.

Lees meer
Uitvaartverzekering natura

Met een uitvaartverzekering in natura zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet met hoge uitvaartkosten worden geconfronteerd. Bij overlijden wordt de verzekering in natura uitgekeerd, de uitvaart van uw wensen wordt dus voor uw nabestaanden verzorgd. Wij bieden u een betrouwbare aanbieder: Monuta. Voor een directe premieberekening kunt u op de onderstaande link klikken.

Lees meer
  • Vergelijk 18 aanbieders
  • Korting voor niet-rokers
  • 30 dagen bedenktijd
  • Behulpzame klantenservice
uitvaartverzekering klantenservice

Klantenservice

Heeft u vragen of suggesties? Wij staan u graag te woord.

T: 0228 511211

E: info@overlijdensrisico.nl

Goedkoopste aanbieder