Navigatie Link overslaanStart » Over ons

telefoon orv0228 511211

Hulp nodig?

Over Overlijdenrisico.nl

Wie wij zijn

Onderdeel van

Overlijdensrisico.nl is onderdeel van VerzekerVoordelig.nl. Een tussenpersoon die al sinds 2000 actief is op internet en een klantenbestand heeft van ruim 25.000 klanten. Als u met Overlijdensrisico.nl belt, krijgt u een medewerker van VerzekerVoordelig.nl aan de lijn. Door de ervaring van onze medewerkers in zowel de financiële dienstverlening als het werken op internet kunnen zij u efficiënt helpen.

Onafhankelijke specialisten

Wij geloven in een eerlijke aanpak. Daarom zijn wij onafhankelijk en zullen wij u altijd de verzekering adviseren die bij uw situatie past. Daarnaast zijn al onze medewerkers specialisten waardoor u altijd een gediplomeerde adviseur aan de lijn krijgt. Dat in combinatie met onze aanpak van geen telefonische wachtlijnen verzekert u van duidelijke en snelle antwoorden. Dat is wel zo simpel.

Hoe verdienen wij?

Als u een overlijdensrisicoverzekering afsluit via Overlijdenrisico.nl dan betaalt u eenmalig € 90,- bemiddelingskosten aan ons. De premie die u bijvoorbeeld per maand betaalt, die betaalt u aan de verzekeraar die u kiest in onze vergelijking. Wij verdienen dus niks meer en niks minder dan de bemiddelingskosten.

Ons verhaal

Simpel

Wij denken dat een overlijdensrisicoverzekering helemaal niet zo moeilijk is en daar laten we u graag achterkomen. U kunt met informatie op onze website zelf de keuzes maken voor uw dekking en de verzekering zelf afsluiten zonder dure opgedrongen adviezen.

Eerlijk

Wij geloven in een eerlijke aanpak. Wij stoppen geen abnormale bedragen in marketingcampagnes, wij maken dingen niet moeilijker dan ze zijn en vinden een groot kantoor op een dure plek niks bijdragen aan onze service. Zo bieden we u goede, simpele verzekeringen tegen een eerlijke prijs.

Behulpzaam

Wij helpen u met het vergelijken van het juiste product voor uw situatie en zijn de gehele looptijd van de verzekering uw aanspreekpunt. Daarnaast bemiddelen wij met verzekeraars zodat we altijd het onderste uit de kan kunnen halen voor onze klanten.

Vergelijk gemakkelijk premies en productkenmerken