Navigatie Link overslaanStart » Over ons

telefoon orv088 6881713

Hulp nodig?

Over Overlijdenrisico.nl

Wie wij zijn

Onderdeel van

Overlijdensrisico.nl is onderdeel van Diks.nl. Diks Verzekeringen is in 1970 opgericht door Paul Diks. Met meer dan 49 jaar ervaring helpen wij u graag bij het vergelijken van verzekeringen. Onafhankelijk en met een groot aanbod van verzekeraars, is er altijd een verzekering die bij u past. 

Onafhankelijke specialisten

Wij geloven in een eerlijke aanpak. Daarom werken wij samen met onze partner Advitas. Zij zijn onafhankelijk en zullen u altijd de verzekering adviseren die bij uw situatie past. Daarnaast zijn al hun medewerkers specialisten waardoor u altijd een gediplomeerde adviseur aan de lijn krijgt. 

Hoe verdienen wij?

Als u een overlijdensrisicoverzekering afsluit via Overlijdenrisico.nl dan betaalt u eenmalig  bemiddelingskosten aan Advitas. De premie die u bijvoorbeeld per maand betaalt, die betaalt u aan de verzekeraar die u kiest in onze vergelijking. 

Ons verhaal

Simpel

Wij denken dat een overlijdensrisicoverzekering helemaal niet zo moeilijk is en daar laten we u graag achterkomen. U kunt met informatie op onze website zelf de keuzes maken voor uw dekking en de verzekering zelf afsluiten zonder dure opgedrongen adviezen.

Eerlijk

Wij geloven in een eerlijke aanpak. Wij stoppen geen abnormale bedragen in marketingcampagnes, wij maken dingen niet moeilijker dan ze zijn en vinden een groot kantoor op een dure plek niks bijdragen aan onze service. Zo bieden we u goede, simpele verzekeringen tegen een eerlijke prijs.

Behulpzaam

Wij helpen u met het vergelijken van het juiste product voor uw situatie en zijn de gehele looptijd van de verzekering uw aanspreekpunt. Daarnaast bemiddelen wij met verzekeraars zodat we altijd het onderste uit de kan kunnen halen voor onze klanten.

Vergelijk gemakkelijk premies en productkenmerken