Navigatie Link overslaanStart » Klantenservice » Uw privacy
  • Vergelijk 18 aanbieders
  • Korting voor niet-rokers
  • 30 dagen bedenktijd
  • Behulpzame klantenservice

Uw Privacy

Overlijdensrisico.nl hecht grote waarde aan de privacy van de klant. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verwerkt.

Wanneer u via onze site een offerte aanvraagt, vragen wij van u een aantal persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden eenmalig door u ter beschikking gesteld voor verwerking van de offerte. Uw gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld. Tijdens de verwerking van uw gegevens leven wij de Wet Beschermings Persoonsgegevens volledig na. Tevens houden wij ons tijdens ons beleid strikt aan de Gedragscode Informatieverwerking Dienstverlening Intermediair (GIDI).

Omdat wij grote waarde hechten aan de kwaliteit van onze producten, zijn wij aangemeld bij het keurmerk Consument & Geldzaken. Dit keurmerk biedt een betrouwbare kwaliteitsaanduiding voor de consument die op zoek is naar een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Het keurmerk Consument & Geldzaken brengt strikte voorwaarden met zich mee voor de kwaliteitswaarborging, waar wij ons volledig aan houden.

Wanneer u een klacht heeft over de wijze waarop Overlijdensrisico.nl met uw gegevens omgaat, kunt u zich beklagen bij Stichting Klachteninstituut Verzekeringen waar wij bij aan zijn gesloten. Dit instituut bemiddelt bij problemen over verzekeringen en zoekt de beste oplossing voor alle betrokken partijen.

Naast deze keurmerken heeft Overlijdensrisico.nl medewerkers in huis die het keurmerk van de Vereniging Federatie Financiële Planners (FFP) verdienen. Dit keurmerk staat voor hoogstaande financiële dienstverlening. Op dit keurmerk zijn wij extra trots, omdat het staat voor gedegen en gekwalificeerd personeel dat oog voor de klant en zijn / haar privacy heeft.